PERSONAL BRANDING

Vill du synas mer i dina sociala medier?
Då har du kommit rätt! Jag hjälper dig att få säljande bilder som passar till olika texter. Vårda ditt varumärke i sommar och automatisera ditt flöde. Boka ett fotoabonnemang och få ett nytt bildpaket varje månad.Just nu prova på priser på bildpaket.


MINA FOTOGRAFERINGSALTERNATIV

BRANDING FOTOGRAFERING

SINGELFOTOGRAFERING

 

Boka upp dig på ett passande tillfälle i just den miljö som passar dig bäst. Du kommer klar med tre ombyten. Mitt team är på plats som ser över hår och make-up om något behöver rättas till. Vi har också med oss rekvisita och accessoarer.

I PRISET:

– Styling– 30 digitala bilder

7000/gång

EXKL MOMS

KOSTNADSFRI AVBOKNING TRE DAGAR INNAN UTSATT TID

BRANDING FOTOGRAFERING

BASIC-ABONNEMANG

 

Boka upp 6 fototillfällen i olika miljöer. Med en bildmapp med varierande bilder varje månad ökar du din närvaro på sociala medier och stärker ditt varumärke.

I PRISET:

– Styling– 30 digitala bilder

3500/mån

EXKL MOMS

KOSTNADSFRI AVBOKNING TRE DAGAR INNAN UTSATT TID

BRANDING FOTOGRAFERING

VIP-ABONNEMANG

 

Exklusiv fotosession bara för dig. Välj själv dag och plats vid varje tillfälle. Jag och mitt team kommer och skapar de bilder ni vill ha. Kan vara på ert kontor. Nyanställda porträtt, detaljbilder och branding bilder av Vd i paketet. Priset  gäller 6 fototillfällen.

I PRISET:

– Styling– 30 digitala bilder

5000/månad

EXKL MOMS

KOSTNADSFRI AVBOKNING TRE DAGAR INNAN UTSATT TID

HUR MÅNGA BILDER BEHÖVS?

Beroende på din verksamhet behöver du mer eller mindre bilder. Ring mig så hittar vi en nivå som passar ditt företag.

TEL. 070-667 64 22

PLANERING

 

Planeringen är A och O i marknadsföring på sociala medier. Vi behöver synas regelbundet och någon form av automatisering är bra att ha. Då är det också bra att ha en mängd olika bilder att kunna lägga ut.  Texter kan vara – Trevlig helg, – Nu tar vi semester -Dags att lämna in deklarationen – Boka tid till nästa event! Etc. De vanligaste medierna är Facebook, Instagram och Linkedin. Man kan använda samma bilder till alla medier eller olika bilder. Man kan uppdatera en gång i veckan eller varje dag. Allt beroende på vilken verksamhet man har. Vi tar en stund och hittar en nivå som är hållbar och tittar på vilken typ av bilder som behövs.

CHECKLISTAN

Jag vill understryka vikten av att vara förbered inför en fotografering. Jag har skapat en checklista som du kan ladda ner här. Där kan du läsa om hur du förbereder dig inför en fotografering. Det är mycket att tänka på och lätt att man glömmer något. Tex att se över naglar och att ögonbrynen är plockade. Allt går att retuschera men blir en onödig kostnad. Val av kläder är också något man bör lägga en tanke på. Se på andra som jobbar med liknande och fundera på hur vill du framställa dig själv på bild? Tre klädbyten som innefattar både skor och smycken är bra att ha med sig men absolut inte 10 byten. Gör ett bra urval hemma. Hårsmycken och tex handväskor är alltid kul att använda som rekvisita.

Ladda ner en gratis checklista för VD fotografering!